Грибной суп по-японски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйцо1 шт
Зеленый лук0.50 ст.л.
Соевый соус2 ч.л.
Перец0.00 по вкусу
Шампиньоны6 шт
Куриный бульон1000 мл
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

 Куриный бульон доводим до кипения, добавляем соевый соус, солим, перемешиваем. Грибы мелко нарезаем, кладем в бульон и варим 5 минут. Затем добавляем яйцо, хорошо перемешиваем, провариваем пару минут, снимаем с огня. При подаче суп посыпаем мелко нарезанной зеленью, перчим.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Гарбузовий суп з квасолею (Все буде добре) (відеорецепт)
Улюблена солянка: 5 рецептів
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Суп Харчо з рисом і свининою
Капусняк: відеорецепт
Томатний суп по-турецьки
Суп з перловкою
Колекція рецептів сирних супів, які зігріють вас цієї осені
Сирний суп з куркою
Суп на курячому бульйоні
Суп Песто
Солянка збірна м’ясна
Сирний суп з шафраном

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)