Щи с копченой грудинкой

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сало - шпик10 г
Рассол капустный125 г
Бульон375 г
Соль10 г
Капуста квашеная150 г
Грудинка70 г
Перец10 г
Додати в список покупок

Копченую грудинку нарезаем кусочками, заливаем водой, добавляем нарезанные овощи – варим 30 минут, процеживаем. Затем мелко шинкуем капусту, заливаем процеженным бульоном и варим до готовности. В сковороду кладем мелко нарезанное сало, добавляем лук, обжариваем до золотистого цвета, посыпаем мукой, добавляем несколько ложек бульона – пассеруем. Выливаем приготовленную заправку в бульон, солим, перчим, добавляем рассол квашеной капусты и варим еще 15 минут. При подаче в тарелку со щами кладем нарезанную кубиками грудинку, отдельно подаем отварной картофель.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Суп Харчо з рисом і свининою
Капусняк: відеорецепт
Томатний суп по-турецьки
Суп з перловкою
Колекція рецептів сирних супів, які зігріють вас цієї осені
Сирний суп з куркою
Суп на курячому бульйоні
Суп Песто
Солянка збірна м’ясна
Сирний суп з шафраном
Зелений борщ зі щавлем і буряком
Крем-суп із топінамбура
5 грибних крем-супів, які зігріють вас цієї осені

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо