«Босанова» («Званый ужин»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Фундук100г
Лук1шт
Бульон(мясной или овощной) 3стакан
Соль0по вкусу
Черный перец0по вкусу
Говядина300г
Миндаль100г

Бульон разводим небольшим количеством воды. Лук и говядину нарезаем небольшими кубиками. В бульон кладем измельченные орехи, варим в течение 15 минут и добавляем лук и мясо. Солим, перчим и варим до готовности.  



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісний борщ
Сирний суп з базиліком
Суп-пюре з сочевиці
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Пісний квасолевий суп
Капусняк в мультиварці
Куксі: рецепт корейського супу
Бограч: рецепт
Японський суп Торі рамен
Буйабес: рецепт
Грибний суп-пюре (фоторецепт)
Французький цибулевий суп
Суп харчо з яловичиною
Суп-пюре з овочів (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити