Бульон из куриных потрохов


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Куриные потроха (набор)1шт
Перец чёрный (молотый)0по вкусу
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Потроха тщательно промываем под холодной проточной водой. Кладем в кастрюлю и заливаем холодной водой. Доводим до кипения, снимаем пенку и варим на небольшом огне в течение 30-45 минут (в зависимости от «возраста» курицы). В конце добавляем соль и перец.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Окрошка на сиворотці
Окрошка з креветками в крижаній чаші (Все буде добре, відео)
Ароматний суп айнтопф
Японський суп Торі рамен
Молочний суп з полуницею
Швидкий сирний суп з сьомгою
Суп з ревеню
Журек – рецепт польського супу
Холодник на мінеральній воді (фоторецепт)
Холодний суп з авокадо й редискою
Окрошка з редисом без м’яса
Куксі: рецепт корейського супу
Зелений борщ в мультиварці


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити