Галушки из пресного теста


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Муку просеиваем через сито, добавляем воду и соль. Тщательно перемешиваем, тесто должно получиться крутым и пресным. Из теста раскатываем жгут толщиной 1 см и вырезаем из него галушки.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Мука 1стакан
Вода0.25стакан
Соль0по вкусу

Муку просеиваем через сито, добавляем воду и соль. Тщательно перемешиваем, тесто должно получиться крутым и пресным. Из теста раскатываем жгут толщиной 1 см и вырезаем из него галушки.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Суп з фрикадельками
Грибна юшка: рецепт
Пісний борщ
Суп харчо з яловичиною
Грибний суп в мультиварці
Закарпатський капусняк
Українська солянка: простий рецепт
Гороховий суп від Алли Ковальчук та Андрія Бабаєва (Все буде смачно)
Лагман: покроковий рецепт
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Томатний суп з базиліком (фоторецепт)
Солянка: покроковий рецепт
Суп з фрикадельками — рецепт приготування
Суп-пюре з печериць


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити