Як приготувати томатний суп по-турецьки
- У каструлю, де будемо варити суп, наливаємо оливкову олію і смажимо на ньому часник, нарізаний часточками. Як тільки він віддасть свій аромат, виймаємо часник – він нам більше не знадобиться.
- Цибулю дрібно нарізаємо і підсмажуємо на маслі до прозорого стану. Додаємо до цибулі дрібно нарізаний помідор і зелень.
- Додаємо томатний сік і бульйон, все перемішуємо.
- Солимо і перчимо суп, додаємо приправи, доводимо все до кипіння і варимо 20-25 хвилин на повільному вогні.
ГОТУЄМО З НАМИ
Томатний суп з базиліком (фоторецепт)
Збиваємо суп за допомогою погружного блендера до стану пюре та ще раз доводимо до кипіння.
Подаємо томатний суп з натертим сиром і сухариками. Щоб надати супу більш східну нотку, можна посипати його м’ятою.