Тыквенный суп


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Морковь2шт
Лук1шт
Масло подсолнечное1ст.л.
Болгарский перец1шт
Помидор1шт
Картошка100г
Тыква100г
Кабачок100г
Зелень0по вкусу
Соль0по вкусу

Нарезанные кубиками тыкву, кабачок, картошку, болгарский перец и морковь залить водой и тушить на медленном огне до готовности. Затем добавить нарезанный помидор. Вторую морковку и лук спассеровать и добавить в суп в конце готовки. Соль и зелень — по вкусу. 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Холодник на мінеральній воді (фоторецепт)
Холодний суп з авокадо й редискою
Окрошка з редисом без м’яса
Веселка здоров’я: як за кольором визначити користь овочів і фруктів
Куксі: рецепт корейського супу
Зелений борщ в мультиварці
Суп з галушками
Простий рецепт гаспачо
Зелений борщ з черемшею та бадиллям редиски
Солянка з ковбасою
Вітамінний зелений борщ зі щавлем
Томатний суп з фрикадельками в мультиварці
Вівсянка, сер: чим корисна вівсяна каша
Сирний крем-суп з овочами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити