Индейка жареная

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Индейка (целиком)1 шт
Масло сливочное50 г
Перец черный (молотый)0.00 щепотка
Соль0.00 щепотка
Додати в список покупок

Потрошеную и промытую под холодной проточной водой тушку индейки солим и перчим внутри. Внешнюю часть индейки смазываем сливочным маслом и так же солим и перчим. Кладем тушку индейки в глубокую сковороду и запекаем в течение трех часов в духовке на нижней полке. Регулярно поливаем индейку соком, который выделяется в процессе приготовления.
Затем вынимаем индейку из духовки и даем постоять 15 минут в теплом месте.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Томатний сік зі шпинатом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
В’ялені помідори в олії
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар