Индейка жареная


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Индейка (целиком)1шт
Масло сливочное50г
Перец черный (молотый)0щепотка
Соль0щепотка
Додати в список покупок

Потрошеную и промытую под холодной проточной водой тушку индейки солим и перчим внутри. Внешнюю часть индейки смазываем сливочным маслом и так же солим и перчим. Кладем тушку индейки в глубокую сковороду и запекаем в течение трех часов в духовке на нижней полке. Регулярно поливаем индейку соком, который выделяется в процессе приготовления.
Затем вынимаем индейку из духовки и даем постоять 15 минут в теплом месте.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт
Лазанья з кабачків
М’ята молода картопля


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити