Плов натуральный


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Рис1стакан
Масло сливочное3ст.л.
Отвар овощной2стакан
Соль0щепотка
Додати в список покупок

Рис вместе с маслом кладем в кастрюлю, солим и припускаем, периодически помешивая. Затем заливаем овощным отваром, тщательно перемешиваем и доводим до кипения. Сразу же накрываем крышкой и ставим в средне нагретую духовку на 15-20 минут. После этого слегка перемешиваем и заправляем маслом.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
5 причин полюбити кабачок
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею