Сечка гречневая на молоке

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сечка0.50 стакан
Вода0.50 стакан
Молоко500 мл
Сахар2 ст.л.
Соль0.00 щепотка
Додати в список покупок

В кипящую воду засыпаем промытую в тёплой воде крупу и варим, помешивая, до тех пор, пока крупа не впитает воду. Затем вливаем в сечку горячее молоко, добавляем сахар, соль и варим кашу до готовности, в течение 10 минут. При подаче советует добавить кусочек сливочного масла.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Томатний сік зі шпинатом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
В’ялені помідори в олії
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка