Баранина, запечена в горіховій скоринці. 10 страв з баранини. 4 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Баранина, запечена в горіховій скоринці, - cтрава, смак якої розкривається поступово. Ненав'язливі нотки прянощів, горіховий присмак і свіжа зелень в поєднанні з соковитим м'ясом створюють вишукану кулінарну композицію
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Бараняча лопатка900 г
Натуральний йогурт750 мл
Волоські горіхи (смажені)160 г
Арахіс (смажений)100 г
Мигдаль (смажений)40 г
Кеш'ю (смажений)40 г
Лимон2 шт.
Цибуля2 шт.
Перець чилі1 шт.
Олія120 мл
Імбир (корінь)5 см
М'ята5 гілочок
Кінза5 гілочок
Часник5 зубчиків
Сіль7 г
Цукор8 г
Гвоздика3 шт.
Кориця1 паличка
Кардамон2 шт.
Чорний перець горошком5 шт.
Вода20 мл
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування баранини, запеченої в горіховій скоринці

  1. Приготуйте маринад: обсмажте на олії подрібнену цибулю та пропущений через прес часник. Додайте слайси перцю чилі, тертий корінь імбиру, розчавлені горошини чорного перцю, паличку кориці, бутони гвоздики та зерна кардамону. Перемішайте, готуйте 3 хв.
  2. Натуральний йогурт з‘єднайте з лимонним соком, додайте сіль та смажену суміш. Перемішайте, одну склянку маринаду – відкладіть.
  3. Зріжте з баранячої лопатки зайвий жир та сполучну тканину, покладіть м’ясо в миску з маринадом, накрийте плівкою та залиште маринуватися у холодильнику на 4-6 год. Потім просушіть м’ясо, викладіть на пергамент та накрийте фольгою. Запікайте 1,5 год. в духовці, розігрітій до 190⁰С.
  4. Підготуйте горіхову суміш: подрібніть на дрібну крихту обсмажені волоські горіхи, арахіс, мигдаль та кеш’ю. Додайте горіхову крихту у маринад, що залишився, та перемішайте. Викладіть суміш на запечене м’ясо. Не накриваючи, відправте м‘ясо у духовку ще на 30 хв. Після приготування накрийте м’ясо фольгою та дайте постояти 10 хв.
  5. Приготуйте соус: до листочків м’яти та кінзи додайте холодну воду, олію, часник, лимонний сік, цукор та сіль. Перебийте до однорідності.
  6. Подавайте м’ясо з соусом.

Дивіться відеорецепт приготування баранини по-тосканськи від Все буде смачно

Дивіться онлайн 10 страв з баранини. Серія 2

Баранина, запечена в горіховій скоринці: відеорецепт

Video: Баранина, запечена в горіховій скоринці - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати баранину, запечену в горіховій скоринці - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт баранини, запеченої в горіховій скоринці
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці