ГОТУЄМО З НАМИ
Хачапурі по-аджарськи (Все буде смачно, відеорецепт)
Покроковий рецепт приготування хачапурі на шампурах
- Приготуйте тісто: змішайте борошно, сіль, цукор, кефір та оливкову олію, вимісіть, залиште на 30 хв. Потім розкачайте тісто в тонкий пласт, поріжте на смужки.
- Викладіть смужки тіста одна на одну, перекладаючи пергаментом, посипаним борошном. Потім покладіть всі смужки на лист пергаменту, загорніть в рулет і заморозьте тісто до використання.
- Приготуйте «сванську» сіль: з‘єднайте в ступці очищений часник, сіль, хмелі-сунелі, зерна коріандру, червоний гострий мелений перець, кмин, шафран та насіння кропу. Перетріть до вологої зернистої консистенції.
- Приготуйте начинку: змішайте олію, сванську сіль, подрібнені кріп та петрушку, порізаний шматочками сир «Сулугуні».
- Нанизайте на шампури шматочки сиру. Потім наштрикніть один край тіста, обгорніть ним шматочки сиру. Змастіть заготовки збитими жовтками і запікайте на мангалі по 5 хв. з кожного боку.
Дивіться онлайн 10 страв для пікніка від Все буде смачно
Дивіться відеорецепт приготування скумбрії в пергаменті з прянощами на грилі від Все буде смачно