Як приготувати курячі котлети “козинаки”: покроковий рецепт
1. З’єднайте курячий фарш, сіль, сушений часник, сушений кріп, мелену паприку, мелений коріандр, куркуму, чорний мелений перець та подрібнений свіжий часник. Перемішайте. Додайте гарбузове та соняшникове насіння, відбийте фарш, накрийте плівкою та залиште настоятися на 10 хв.
2. Змочивши руки олією, наліпіть фарш на зволожені шпажки, формуючи котлети у вигляді краплі. Обкачайте кожну котлету у суміші соняшникового та гарбузового насіння. Обгорніть фольгою. Запікайте котлети на решітці-гриль по 5 хв. з кожного боку. Зніміть фольгу. Запікайте ще по 2 хв. з кожного боку.
3. Змішайте сік лимона, апельсиновий джем, гірчицю, соєвий соус та олію. Змастіть глазур’ю котлети, обсмажте їх ще по 30 сек. з кожного боку.
Дивіться онлайн 10 швидких страв на мангалі. Серія 2
Дивіться відеорецепт приготування шашлика з сома від Все буде смачно