Курячі ніжки «гунбао» по-китайськи. 10 страв з курячих ніжок. 10 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
>Від курячих ніжок "гунбао" по-китайськи будуть в захваті любителі гострої їжі. Готуйте з нами та насолоджуйтеся смаком соковитої курки в пікантному маринаді
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курячі ніжки900 г
Перець чилі1 шт.
Болгарський перець1 шт.
Зелена цибуля10 пер
Часник3 зубчики
Імбир15 г
Арахіс100 г
Перець червоний гострий мелений5 г
Кунжут25 г
Сіль5 г
Цукор33 г
Соєвий соус40 мл
Курячий бульйон100 мл
Олія65 мл
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування курячих ніжок «гунбао» по-китайськи

  1. Зніміть з курячих ніжок шкірку, зріжте м‘ясо, поріжте його шматками 2 см. Змішайте соєвий соус, олію, сіль та цукор. Покладіть у маринад курятину, перемішайте, накрийте плівкою та залиште в холодильнику на 1 год.
  2. Потім обсмажте м‘ясо на олії, викладаючи порціями в один шар, по 4 хв. з кожного боку. Викладіть на паперові рушники.
  3. Підготуйте овочі: подрібніть часник, перець чилі поріжте кільцями під кутом 45°. Зелену цибулю наріжте упоперек смужками 3 см. Болгарський перець очистіть від насіння і поріжте половину перчини упоперек тонкими смужками. Також почистіть та наріжте тонкими смужками імбир.
  4. В сковорідку, де смажилося м‘ясо, налийте олію, покладіть часник і смажте до появи аромату. Потім додайте порізані перці, імбир та цибулю. Перемішайте і смажте 3 хв. Додайте до овочів мелений гострий червоний перець, перемішайте і перекладіть овочі на тарілку.
  5. Додайте у сковорідку ще трохи олії, обсмажте очищений від лушпиння арахіс впродовж 30 секунд. До арахісу додайте курячий бульйон та цукор, тушкуйте  10 хв. до випаровування соусу.
  6. Потім додайте смажене м’ясо та овочі, перемішайте і тушкуйте 3 хв. Готову страву посипте смаженим кунжутом.

Дивіться онлайн: Курячі ніжки: ТОП-10 страв з окісту. Серія 1

Дивіться онлайн всі випуски Все буде смачно

Курячі ніжки «гунбао» по-китайськи: відеорецепт

Video: Курячі ніжки «гунбао» по-китайськи - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати курячі ніжки «гунбао» по-китайськи - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт курячих ніжок «гунбао» по-китайськи
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік