Як приготувати курка з сальсою в трубочках з лаваша
1. Приготуйте сальсу: з’єднайте подрібнений перець чилі, нарізані кубиком помідор та огірок, подрібнені стебла зеленої цибулі та кінзи, сік половини лимона, сіль, чорний мелений перець та чорні оливки, перемішайте. Лишіть на 5 хв. настоятися.
2. Для приправи «тако» – з’єднайте червоний мелений перець, сіль, чорний мелений перець, сушений часник, орегано, мелену паприку, кмин та дрібно нарізаний перець чилі.
3. Наріжте кубиком куряче філе, змішайте з приправою «тако», залишіть на 10 хв. маринуватися, потім обсмажте у казані з олією впродовж 5 хв. Додайте консервовані кукурудзу та квасолю, натертий на дрібну тертку твердий сир, подрібнену кінзу, а також сальсу. Помішуючи, підсмажте начинку впродовж 2 хв.
Читайте також: Лаваш з сиром
4. Розріжте лаваші хрест-навхрест на 4 частини. На шматок лаваша викладіть смужкою начинку, відступивши від краю 3 см. Скрутіть лаваш у тугий рулет. Викладіть трубочки на решітку-гриль, змастіть вершковим маслом. Запікайте по 5 хв. з кожного боку.
5. Для соусу тар-тар – розітріть жовток звареного накруто яйця зі сметаною. Додайте нарізані кубиком солоні огірки, подрібнений часник та кріп, сіль та чорний мелений перець, перемішайте. Подавайте готові трубочки з лаваша – з соусом.
Дивіться онлайн 10 швидких страв на мангалі. Серія 2
Дивіться відеорецепт приготування курячих котлет “козінаки” від Все буде смачно