Маринований язик з запеченими яблуками. ТОП-10 страв з язика. 9 місце


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Маринований язик з запеченими яблуками має вишуканий пікантний смак з приємною гірчинкою. Соковитість та солодкий присмак яблук в поєднанні з перцем чилі створюють цікаву кулінарну композицію та ще краще розкривають смак основного інгредієнта

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячий язик (варений)1кг
Яблука3шт.
Оливкова олія200мл
Кріп10гілочок
Часник3зубчики
Перець чилі1шт.
Яблучний оцет (9%)40мл
Цукор25г
Соєвий соус80мл
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування маринованого язика з запеченими яблуками

  1. Очищені від шкірки та насіння яблука наріжте соломкою. Покладіть на деко з пергаментом, запікайте 7 хв. за температури 200°С.
  2. Відварений та очищений язик наріжте соломкою, додайте вичавлений часник, перемішайте. На дно банки покладіть язик, посипте подрібненим кропом. Зверху покладіть яблука. Чергуйте шари язика, кропу та яблук, доки інгредієнти на закінчаться.
  3. Змішайте оливкову олію, соєвий соус, яблучний оцет та цукор. Додайте очищений від насіння та дрібно нарізаний перець чилі. Залийте суміш в банку, закрийте кришкою та залиште маринуватися на 8 год.

Дивіться онлайн: ТОП-10 страв з язика від Все буде смачно

Дивіться відеорецепт приготування салату з язика з тапенадом із маслин від Все буде смачно

Маринований язик з запеченими яблуками: відеорецепт

Video: Маринований язик з запеченими яблуками - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати маринований язик з запеченими яблуками - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт маринованого язика з запеченими яблуками


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Торт з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 1 місце
Бурякові бургери з котлетами з цукіні та грибів та з запеченими овочами. 10 страв з молодих овочів. 2 місце
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце
Кабачковые равиоли в соусе маринара. 10 блюд из молодых овощей. 4 место
Овочева паста з кабачково-м’ятними кульками. 10 страв з молодих овочів. 5 місце
Крокети з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 6 місце
Солоне морозиво з молодого горошку і солодке морозиво з молодої моркви. 10 страв з молодих овочів. 7 місце
Смажений редис з соусом із семи овочів. 10 страв з молодих овочів. 8 місце
Давлена печена картопля по-португальськи. 10 страв з молодих овочів. 9 місце
Морквяно-горіховий сир. 10 страв з молодих овочів. 10 місце
Мега-бургери: бургер-кільце і бургер-пиріг. 10 страв для несподіваних гостей. 1 місце
Швидкий шоколадний торт.10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 2 місце
Запечені картопляні кульки. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 3 місце
Надувна піца-фламбе. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 4 місце
Кільце з тортильїв. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 5 місце


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею