Марокканські батбути з трьома начинками. 10 страв для пікніка. 6 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Марокканські батбути з трьома начинками: овочевою, сирною та м'ясною. Рум'яні булочки з улюбленою начинкою - ідеальна закуска для пікніка з друзями та рідними
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Борошно400 г
Сухі дріжджі3 г
Вода250 мл
Сіль5 г
Для овочевої начинки:
Помідори3 шт.
Печериці300 г
Перець болгарський2 шт.
Цибуля-порей1 шт.
Стебла селери2 шт.
Часник3 зубчики
Яблучний оцет (6%)80 мл
Бальзамічний оцет40 мл
Соєвий соус40 мл
Олія125 мл
Сіль5 г
Чорний мелений перець3 г
Мелена паприка2 г
Для м'ясної начинки:
Яловичий фарш500 г
Помідори2 шт.
Часник2 зубчики
Кінза10 гілочок
Батон3 скибочки (90 г)
Молоко (2,5%)250 мл
Сіль10 г
Чорний мелений перець3 г
Для сирної начинки:
Сир сулугуні200 г
Вершкове масло30 г
Петрушка5 гілочок
Кріп5 гілочок
Часник1 зубчик
Сіль3 г
Чорний мелений перець2 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування марокканських батбутів з трьома начинками

  1. Змішайте борошно, сіль та сухі дріжджі. Додайте теплу воду, замісіть гладке тісто. Розкачайте його в тонкий пласт, виріжте кружальця. Випікайте їх на решітці над тліючим вугіллям 4 хв. з одного боку та 2 хв. з іншого. Дайте готовим булочкам охолонути 15 хв. Потім зробіть надрізи для начинки.
  2. Приготуйте маринад для овочевої начинки: змішайте олію, яблучний оцет, бальзамічний оцет та соєвий соус. Вичавіть часник, додайте сіль та мелену паприку, перемішайте. Викладіть до маринаду порізані печериці, болгарський перець, помідори, білу частину цибулі-порей та стебла селери. Перемішайте і залиште маринуватися. Потім запечіть овочі на решітці-гриль впродовж 8 хв.
  3. Дайте овочам охолонути і поріжте їх на крупні шматки. Нафаршируйте овочевою начинкою 1/3 частину батбутів.
  4. Для сирної начинки – натріть на крупній тертці сир, додайте подрібнені кріп, петрушку, часник, натерте на крупній тертці вершкове масло, сіль та чорний мелений перець. Перемішайте. Викладіть сирну начинку у 1/3 частину батбутів і прогрійте на решітці 3 хв., щоб сир розплавився.
  5. Приготуйте м’ясну начинку: зріжте зі скибочок батона скоринку, залийте м’якуш молоком і дайте настоятися 10 хв. Потім відтисніть і додайте м‘якуш до яловичого фаршу. Також додайте подрібнені часник і кінзу, порізаний шматочками помідор. Посоліть, поперчіть, перемішайте. Сформуйте з фаршу котлетки. Підсмажте їх на решітці-гриль по 5 хв. з кожного боку.
  6. Викладіть готові котлетки у 1/3 частину батбутів, зверху на котлети викладіть по кружальцю помідора.

Дивіться онлайн 10 страв для пікніка від Все буде смачно

Дивіться відеорецепт приготування хрустких курячих крилець з соусом та напоєм «Кривава мері» від Все буде смачно

Марокканські батбути з трьома начинками: відеорецепт

Video: Марокканські батбути з трьома начинками - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати марокканські батбути з трьома начинками - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт марокканських батбутів з трьома начинками
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо