Марокканські батбути з трьома начинками. 10 страв для пікніка. 6 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Марокканські батбути з трьома начинками: овочевою, сирною та м'ясною. Рум'яні булочки з улюбленою начинкою - ідеальна закуска для пікніка з друзями та рідними
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Борошно400 г
Сухі дріжджі3 г
Вода250 мл
Сіль5 г
Для овочевої начинки:
Помідори3 шт.
Печериці300 г
Перець болгарський2 шт.
Цибуля-порей1 шт.
Стебла селери2 шт.
Часник3 зубчики
Яблучний оцет (6%)80 мл
Бальзамічний оцет40 мл
Соєвий соус40 мл
Олія125 мл
Сіль5 г
Чорний мелений перець3 г
Мелена паприка2 г
Для м'ясної начинки:
Яловичий фарш500 г
Помідори2 шт.
Часник2 зубчики
Кінза10 гілочок
Батон3 скибочки (90 г)
Молоко (2,5%)250 мл
Сіль10 г
Чорний мелений перець3 г
Для сирної начинки:
Сир сулугуні200 г
Вершкове масло30 г
Петрушка5 гілочок
Кріп5 гілочок
Часник1 зубчик
Сіль3 г
Чорний мелений перець2 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування марокканських батбутів з трьома начинками

  1. Змішайте борошно, сіль та сухі дріжджі. Додайте теплу воду, замісіть гладке тісто. Розкачайте його в тонкий пласт, виріжте кружальця. Випікайте їх на решітці над тліючим вугіллям 4 хв. з одного боку та 2 хв. з іншого. Дайте готовим булочкам охолонути 15 хв. Потім зробіть надрізи для начинки.
  2. Приготуйте маринад для овочевої начинки: змішайте олію, яблучний оцет, бальзамічний оцет та соєвий соус. Вичавіть часник, додайте сіль та мелену паприку, перемішайте. Викладіть до маринаду порізані печериці, болгарський перець, помідори, білу частину цибулі-порей та стебла селери. Перемішайте і залиште маринуватися. Потім запечіть овочі на решітці-гриль впродовж 8 хв.
  3. Дайте овочам охолонути і поріжте їх на крупні шматки. Нафаршируйте овочевою начинкою 1/3 частину батбутів.
  4. Для сирної начинки – натріть на крупній тертці сир, додайте подрібнені кріп, петрушку, часник, натерте на крупній тертці вершкове масло, сіль та чорний мелений перець. Перемішайте. Викладіть сирну начинку у 1/3 частину батбутів і прогрійте на решітці 3 хв., щоб сир розплавився.
  5. Приготуйте м’ясну начинку: зріжте зі скибочок батона скоринку, залийте м’якуш молоком і дайте настоятися 10 хв. Потім відтисніть і додайте м‘якуш до яловичого фаршу. Також додайте подрібнені часник і кінзу, порізаний шматочками помідор. Посоліть, поперчіть, перемішайте. Сформуйте з фаршу котлетки. Підсмажте їх на решітці-гриль по 5 хв. з кожного боку.
  6. Викладіть готові котлетки у 1/3 частину батбутів, зверху на котлети викладіть по кружальцю помідора.

Дивіться онлайн 10 страв для пікніка від Все буде смачно

Дивіться відеорецепт приготування хрустких курячих крилець з соусом та напоєм «Кривава мері» від Все буде смачно

Марокканські батбути з трьома начинками: відеорецепт

Video: Марокканські батбути з трьома начинками - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати марокканські батбути з трьома начинками - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт марокканських батбутів з трьома начинками
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік