Покроковий рецепт приготування міні-кішу з хліба
- Поріжте філе пангасіуса довільними шматками, подрібніть. Болгарський перець наріжте кубиком. Твердий сир натріть на крупну терку.
- Зробіть заливку: з’єднайте яйця, сіль, орегано, чорний мелений перець, подрібнену петрушку та вершки. Збийте до однорідності.
- З тостового хліба зріжте скоринку. Кожен шматок розкачайте качалкою. Викладіть хлібні заготовки у форми для кексів, формуючи дно та борти. Викладіть в них рибу та болгарський перець. Полийте заливкою. Присипте натертим сиром. Випікайте 15 хв. за температури 180⁰С.
Дивіться онлайн 10 оригінальних страв для несподіваних гостей
Дивіться відеорцепт приготування міні-піц в формах для льоду від Все буде смачно