Пиріг «Паскуаліні» (Італія). 10 великодніх страв різних країн. 4 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняВеликдень 2018
Великодній пиріг "Паскуаліні" - рум'яна, м'яка великодня випічка з ніжною сирно-шпинатною начинкою. Італійська ароматна здоба на святковому столі ще раз підкреслить вашу кулінарну майстерність та оригінальність
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно320 г
Вершкове масло320 г
Сир рікота500 г
Вершки (33%)100 мл
Яйця9 шт.
Шпинат свіжий300 г
Мелені сухарі45 г
Вода150 мл
Молоко (2,5%)150 мл
Оцет (9%)5 мл
Чорний мелений перець6 г
Сіль13 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування пирога Паскуаліні

  1. Приготуйте листкове тісто: змішайте яйця з водою, додайте оцет, сіль та борошно, замісіть. Накрийте тісто плівкою, поставте в холодильник на 1 год. Потім розкачайте. На половину пласта натріть підморожене масло. Складіть тісто учетверо, розкачайте. Повторіть 8 разів. Згорніть тісто конвертом, обгорніть плівкою, поставте у холодильник на 30 хв.
  2. Для начинки –обсмажте шпинат на вершковому маслі до зменшення об’єму. Додайте вершки, тушкуйте 2 хв. Змішайте рікоту з яйцями. Додайте панірувальні сухарі, сіль, чорний мелений перець, перемішайте. З’єднайте шпинатну масу з сирною, перемішайте.
  3. Змастіть вершковим маслом форму для тарту, присипте борошном. Відділіть 2/3 тіста, розкачайте, перекладіть у форму. На тісто викладіть начинку. Зробіть у ній заглиблення, вбийте в лунки яйця.
  4. Розкачайте тісто, що залишилося. Викладіть поверх пирога. З’єднайте з нижнім шаром тіста, сформуйте по краю джгутик. З’єднайте жовток з молоком, змастіть цією сумішшю верх пирога. Випікайте пиріг 45 хв. за температури 190⁰С.

Дивіться онлайн 10 великодніх страв різних країн світу. Серія 2

Дивіться відеорецепт приготування великодньої шинки від Все буде смачно

Video: Пиріг «Паскуаліні» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати пиріг «Паскуаліні» - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт пирога «Паскуаліні
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком