Покроковий рецепт приготування пиріжків Флаунес
- Приготуйте начинку: натріть на крупній тертці два види твердого сиру. Додайте до сиру подрібнену м’яту, а також борошно, корицю, яйце та набряклі у воді родзинки. Перемішайте.
- Приготуйте тісто: з‘єднайте борошно, розпушувач, сіль та цукор. Натріть вершкове масло, перетріть його разом з сухими інгредієнтами. Додайте яйце та молоко, замісіть тісто. Загорніть тісто у плівку і залиште на 30 хв. за кімнатної температури.
- Потім розділіть тісто на три частини, розкачайте кожну в тонкий пласт. Виріжте кружальця, діаметром 8 см. На кожне кружальце викладіть начинку, не доходячи до країв 1 см.
- Краї тіста змочіть водою і защипніть з трьох боків, надаючи пиріжкам форму трикутника. Викладіть заготовки на деко з пергаментом, змастіть збитим жовтком та посипте кунжутом. Випікайте пиріжки 20 хв. за температури 160С°.
Дивіться онлайн 10 великодніх страв різних країн від Все буде смачно. Серія 1
Дивіться відеорецепт приготування торта «Індичка» від Все буде смачно