Тістечко «Парі-брест». Страви до 8 березня. 7 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
8 березня
Тістечко "Парі-Брест" було придумано французьким кондитером понад 100 років тому на честь велогонки Париж-Брест. Цей десерт з історією та ніжним смаком - відмінна ідея для святкового столу
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно125 г
Вершкове масло80 г
Молоко (2,5%)100 мл
Яйця3 шт.
Білий шоколад90 г
Вершки (33%)120 г
Вершковий сир250 г
Малина300 г
Цукор400 г
Вода80 мл
Сіль3 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування тістечка “Парі-брест”

  1. Приготуйте заварне тісто: змішайте воду, молоко, вершкове масло, цукор та сіль. Проваріть до однорідності. Зніміть з вогню. Додайте борошно, перемішайте, поверніть на вогонь. Вимішуйте до появи на дні та стінках сотейника оксамитової скоринки.
  2. Зніміть тісто з вогню та перекладіть у миску. Дайте остигнути, потім введіть по одному яйця, вимішайте. Перекладіть тісто у кондитерський мішок.
  3. Намалюйте на пергаменті кільця різного діаметру на відстані 5 см. Перекладіть пергамент на деко малюнком донизу, приклейте його до дека тістом. Довкола намальованих кілець відсадіть по 3 кільця тіста так, щоб третє кільце було зверху між двома нижніми. Випікайте 20 хв. за температури 170⁰С.
  4. Приготуйте крем: розтопіть на паровій бані білий шоколад, залийте нагрітими вершками, перемішайте до однорідності. Зніміть суміш з парової бані та додайте холодні вершки, перемішайте. Накрийте щільно плівкою та поставте у холодильник на 4 год. Потім додайте до маси вершковий сир і збийте до пишності.
  5. Розріжте кільця з заварного тіста по горизонталі. Верхню частину відкладіть, нижню наповніть кремом. На крем викладіть половину малини. Накрийте тістечко верхньою частиною. Прикрасьте зверху краплями крему і ягодами малини.

Дивіться онлайн: Страви до 8 березня. Серія 1. Все буде смачно від 03.03.2018

Дивіться: Відеорецепт приготування закуски у мушлях “Моя перлина”

Тістечко «Парі-брест»: відеорецепт

Video: Тістечко «Парі-брест» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати тістечко «Парі-брест» - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт тістечка «Парі-брест»
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік