Cалат з язика з тапенадом із маслин. ТОП-10 страв з язика. 10 місце


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



У соковитому салаті з язика з тапенадом із маслин зібрані найкращі поєднання інгредієнтів. Пряний тапенад, який готується з чорних оливок, коньяку та олії, підкреслює смак салату. Овочі надають йому соковитості та довершеності

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячий язик2шт. (160 г)
Рис довгозернистий120г
Чорні оливки без кісточки200г
Олія145мл
Листовий салат1пучок
Помідори2шт.
Авокадо1шт.
Цибуля1шт.
Морква1шт.
Корінь петрушки1шт.
Лимон1шт.
Часник2зубчики
Сіль35г
Духмяний перець горошком5шт.
Коньяк20мл
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування салату з язика з тапенадом із маслин

  1. Приготуйте язики: вимочіть їх в теплій воді впродовж 30 хв. Злийте воду, почистіть поверхню, відріжте «корені». Промийте, знову залийте водою, доведіть до кипіння та проваріть впродовж 15 хв.
  2. Потім знову залийте чистою водою, додайте цілу цибулину, кільця моркви, кореню петрушки та духмяний перець горошком. Варіть на середньому вогні впродовж 2 год., за 10 хв. до кінця приготування посоліть.
  3. Перекладіть відварені язики у крижану воду та, починаючи з товстого краю, зніміть з них ножем верхню шкірку.
  4. Залийте водою рис, доведіть до кипіння, посоліть, додайте олію та  варіть впродовж 10 хв.
  5. Приготуйте тапенад: перебийте в блендері часник, чорні оливки, олію та коньяк до однорідної маси. Перекладіть її у миску, накрийте плівкою та поставте у холодильник на 10 хв.
  6. Відварені та почищені язики, помідори та авокадо наріжте кубиком. Авокадо полийте лимонним соком. Листовий салат порвіть руками на невеличкі шматочки.
  7. Зберіть салат: на дно салатників викладіть пошарово: рис, авокадо, язик, помідори та листя салату. Зверху на кожну порцію викладіть  тапенад та прикрасьте маслинами. Перед вживанням салат перемішайте.

Дивіться онлайн: ТОП-10 страв з язика від Все буде смачно

Дивіться всі випуски Все буде смачно

Cалат з язика з тапенадом із маслин: відеорецепт

Video: Cалат з язика з тапенадом із маслин - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати салат з язика з тапенадом із маслин - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт салату з язика з тапенадом із маслин


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Пляцок ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце
Качка у вишневій карамелі. 10 страв з ягід. 5 місце
Пиріг-колодязь. 10 страв з ягід. 6 місце
Пряні консервовані вишні та мариновані порічки з часником. 10 страв з ягід. 7 місце
Полуничний рахат-лукум. 10 страв з ягід. 8 місце
Полуничні мадленки з полуничним маслом. 10 страв з ягід. 10 місце
Міт-боли з баранини у вишневому соусі. 10 страв з ягід. 9 місце
Торт з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 1 місце
Бурякові бургери з котлетами з цукіні та грибів та з запеченими овочами. 10 страв з молодих овочів. 2 місце
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце
Кабачковые равиоли в соусе маринара. 10 блюд из молодых овощей. 4 место
Овочева паста з кабачково-м’ятними кульками. 10 страв з молодих овочів. 5 місце


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
клубничный рахат-лукум, клубничный рахат-лукум видео рецепт, клубничный рахат-лукум все буде смачно, как приготовить клубничный рахат-лукум
Полуничний рахат-лукум. 10 страв з ягід. 8 місце
клубничные мадленки с клубничным маслом, клубничные мадленки с клубничным маслом видео рецепт, клубничные мадленки с клубничным маслом все буде смачно, как приготовить клубничные мадленки с клубничным маслом
Полуничні мадленки з полуничним маслом. 10 страв з ягід. 10 місце