Схабе (фаршировані конвертики з язика). ТОП-10 страв з язика. 6 місце


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Схабе - фаршировані конвертики з язика з з русткою сирною скоринкою. Особливий соус з натурального йогурта, зелені та прянощів відмінно підкреслить смак цієї страви

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячий язик3шт. (600 г)
Свинина (лопатка)150г
Сир гауда100г
Яйця3шт.
Натуральний йогурт125мл
Панірувальні сухарі250г
Рафінована олія510мл
Білий хрін60мл
Лимон1шт.
Петрушка3гілочки
Кріп3гілочки
Сіль17г
Чорний мелений перець7г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування схабе

  1. Свинячу лопатку наріжте шматками, перебийте на фарш, посоліть, поперчіть. Додайте подрібнену петрушку, жовток та гарно вимішайте до щільної маси.
  2. Приготуйте конвертики. Відварені та почищені язики розріжте навпіл упоперек. У кожній половинці зробіть з боку зрізу, по центру, повздовжній надріз, не дорізаючи до країв на 1 см. Поверніть ніж на 90 градусів та зробіть ще один, поперечний надріз, аби вийшов конверт.
  3. Наповніть кожен конверт фаршем, посипте зверху сіллю та чорним меленим перцем.
  4. Приготуйте сирний кляр. Підморозьте сир в морозилці впродовж 10 хв., а потім натріть на дрібній тертці. Збийте яйця з білком, з’єднайте з сиром.
  5. Налийте у сотейник олію, нагрійте до температури 160-190⁰С. Обкачайте конверти у панірувальних сухарях, а потім у сирному клярі.  Обсмажуйте у фритюрі по 2 конверти впродовж 5 хв. Викладіть на паперовий рушник, аби позбутися надлишку жиру.
  6. Перекладіть обсмажені конверти на деко, накрийте фольгою та доведіть до готовності у розігрітій до 180⁰С духовці впродовж 20 хв.
  7. Приготуйте соус: натуральний йогурт змішайте з білим хроном, лимонним соком, подрібненим кропом, сіллю, чорним меленим перцем та олією.

Подавайте схабе з соусом.

Дивіться онлайн: ТОП-10 страв з язика від Все буде смачно

Дивіться відеорецепт приготування язика по-шотладськи з запеченими овочами від Все буде смачно

Схабе (фаршировані конвертики з язика): відеорецепт

Video: Схабе (фаршировані конвертики з язика) - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати схабе (фаршировані конвертики з язика) - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт схабе (фаршировані конвертики з язика)


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Торт з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 1 місце
Бурякові бургери з котлетами з цукіні та грибів та з запеченими овочами. 10 страв з молодих овочів. 2 місце
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце
Кабачковые равиоли в соусе маринара. 10 блюд из молодых овощей. 4 место
Овочева паста з кабачково-м’ятними кульками. 10 страв з молодих овочів. 5 місце
Крокети з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 6 місце
Солоне морозиво з молодого горошку і солодке морозиво з молодої моркви. 10 страв з молодих овочів. 7 місце
Смажений редис з соусом із семи овочів. 10 страв з молодих овочів. 8 місце
Давлена печена картопля по-португальськи. 10 страв з молодих овочів. 9 місце
Морквяно-горіховий сир. 10 страв з молодих овочів. 10 місце
Мега-бургери: бургер-кільце і бургер-пиріг. 10 страв для несподіваних гостей. 1 місце
Швидкий шоколадний торт.10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 2 місце
Запечені картопляні кульки. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 3 місце
Надувна піца-фламбе. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 4 місце
Кільце з тортильїв. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 5 місце


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів