Квіткове желе «Ісфахан» з пелюстками троянди. 10 страв до 8 березня. 4 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
8 березня
Квіткове желе Ісфахан стане родзинкою вашого святкового столу. Перший шар десерту готуватимемо з шампанського, фруктів і квітів. Якими будуть інші два яруси, дізнавайтеся в нашому рецепті
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Пелюстки троянди36 шт.
Шампанське рожеве напівсолодке300 мл
Консервовані персики (половинки)3 шт.
Вершки (33%)500 мл
Гранатовий сік250 мл
Цукрова пудра90 г
Цукор150 г
Лимон1 шт.
Желатин55 г
Вода375 мл
Додати в список покупок

Рецепт приготування квіткового желе «Ісфахан» з пелюстками троянди

  1. Приготуйте перший шар желе. Залийте желатин шампанським на 5 хв. Потім нагрійте до розчинення желатину.
  2. Залийте пелюстки троянди у ситі окропом, потім одразу – холодною водою. Налийте у бокали суміш шампанського з желатином. Додайте подрібнені консервовані персики та пелюстки троянди. Поставте у холодильник на 30 хв.
  3. Для другого шару желе – пропустіть лимон через м´ясорубку з дрібною решіткою, додайте цукор, перемішайте. Поставте на вогонь, прогрійте до розчинення цукру. Злегка остудіть.
  4. Потім знову поставте лимонний цукор на вогонь, додайте гранатовий сік, воду, желатин. Проваріть до розчинення желатину. Процідіть та залиште остигати на 20 хв. Потім розлийте масу у бокали із застиглим першим шаром. Покладіть пелюстки троянди та знову поставте у холодильник на 30 хв.
  5. Приготуйте третій шар желе. Залийте желатин водою на 20 хв. Потім нагрійте до розчинення желатину. Збийте вершки з цукровою пудрою, влийте тонкою цівкою розчинений желатин, перемішайте. Викладіть масу у бокали третім шаром. Поставте у холодильник ще на 3 год.

Дивіться онлайн: Страви до 8 березня. Серія 2. Все буде смачно від 04.03.2018

Дивіться: Відеорецепт торта з млинців «Троянда» Все буде смачно

Квіткове желе «ісфахан» з пелюстками троянди: відеорецепт

Video: Цветочное желе «Исфахан» с лепестками розы - рецепт приготовления от Все буде Смачно (видео)

Как приготовить цветочное желе «Исфахан» с лепестками розы - пошаговый рецепт от Все буде смачно. Пошаговый видео рецепт цветочного желе «Исфахан» с лепестками розы
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік