Закуска у мушлях «Моя перлина». Страви до 8 березня. 8 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
8 березня
Закуска у мушлях "Моя перлина" - смачна, оригінальна страва до вашого святкового столу. Ми розкажемо, як власноруч приготувати мушлю із тіста та як її наповнити легким вершковим мусом.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно530 г
Вершковий сир250 г
Копчена горбуша200 г
Огірок1 шт.
Вершкове масло250 г
Сметана (20%)60 мл
Маслини8 шт.
Часник1 зубчик
Коньяк40 мл
Вода125 мл
Яйце1 шт.
Молоко (2,5%)20 мл
Копчена паприка4 г
Мелена паприка4 г
Сіль13 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування закуски у мушлях “Моя перлина”

  1. Змішайте борошно, сіль та м´яке вершкове масло. Додайте коньяк та воду, вимісіть тісто. Сформуйте кулю, розкачайте. Потріть на тісто заморожене вершкове масло, присипте його борошном. Складіть тісто учетверо, знову розкачайте, потім складіть учетверо. Повторіть 8 разів.
  2. Оберніть тісто плівкою та покладіть у морозилку на 30 хв. Потім розкачайте і виріжте 16 кіл. На 8 кружечках зробіть по колу насічки виделкою. Там, де немає  насічок, притисніть тісто пальцями – це місце, де з´єднуються між собою верхня та нижня частини мушлі. Підготуйте таким чином усі 16 заготовок з тіста.
  3. На верхніх стулках мушлі зробіть насічки ножем у вигляді віяла. Перекладіть тісто на деко з пергаментом. Змастіть сумішшю жовтка з молоком. Випікайте 15 хв. за температури 220°С. Потім дайте охолонути впродовж 10 хв.
  4. Приготуйте мус: змішайте вершковий сир, сметану, копчену та звичайну мелену паприку, сіль, подрібнений часник та половину дрібно нарізаної горбуші. Перебийте блендером до однорідності. Перекладіть мус у миску. Додайте другу половину подрібненої горбуші та нарізаний дрібним кубиком огірок. Перемішайте.
  5. Перекладіть масу у кондитерський мішок з насадкою-зірочкою. Відсадіть мус на нижні стулки мушель з тіста без насічок. Зверху на мус викладіть маслини, накрийте верхніми стулками мушель з насічками.

Дивіться онлайн: Страви до 8 березня. Серія 1. Все буде смачно від 03.03.2018

Дивіться: Відеорецепт приготування лавандового печива “Косметичний набір” Все буде смачно

Закуска у мушлях «Моя перлина»: відеорецепт

Video: Закуска у мушлях «Моя перлина» - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати закуску у мушлях «Моя перлина» - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт закуски у мушлях «Моя перлина»
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік