Капуста, маринованная со свеклой

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Капуста9999.99 г
Свекла2000 г
Петрушка0.00 по вкусу
Перец жгучий стручковый3 шт
Соль500 г
Пряности0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Свеклу тщательно моем и режем на куски. Капусту разрезаем на несколько частей и укладываем в банку, пересыпая петрушкой и пряностями, и чередуя кусочками свеклы. Затем заливаем горячей водой и закатываем.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кабачкова ікра на зиму: ТОП-5 рецептів
Кабачкова ікра: покроковий рецепт приготування в мультиварці
Заготовки з вишні на зиму
Варення з баклажанів і слив (Все буде добре) (відео)
Літній салат на зиму (Все буде добре)
Абрикосовий конфітюр з волоськими горіхами
Абрикосове варення без цукру: ТОП-3 рецепти
Варення в мультиварці: 3 рецепта
Джем в мультиварці: ТОП-3 рецепти
Огірки в смородинової заливці
Варення з ожини з яблуками
Курага: рецепт приготування в домашніх умовах
Сухе київське варення (фоторецепт)
Хрусткі огірки на зиму: ТОП-5 рецептів
Помідори з аличою на зиму (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром
пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной рецепт, пирог с красной и черной смородиной рецепт приготовления, как приготовить пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной состав
Пиріг з червоною і чорною порічкою