Капуста, маринованная со свеклой


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Капуста9999.99г
Свекла2000г
Петрушка0по вкусу
Перец жгучий стручковый3шт
Соль500г
Пряности0по вкусу

Свеклу тщательно моем и режем на куски. Капусту разрезаем на несколько частей и укладываем в банку, пересыпая петрушкой и пряностями, и чередуя кусочками свеклы. Затем заливаем горячей водой и закатываем.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Цибуля до шашлику, маринована в яблучному соку
Моцарела в домашніх умовах
Апельсиновий мармелад від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Лаваш: як приготувати вдома
Сир тофу: рецепт
Цвітна капуста по-корейськи (фоторецепт)
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Квашена капуста (фоторецепт)
Варення з ківі та банана (Все буде смачно) (відеорецепт)
Варення з апельсинових шкірок (Все буде смачно) (відеорецепт)
Квашена капуста на швидку руку (Все буде добре) (відеорецепт)
Варення з буряка з горіхами та шоколадом від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Джем з гарбуза (Все буде добре) (відеорецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити