Сливы в яблочном пюре


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Слива 1000г
Яблоки 1000г
Сахар 0по вкусу
Корица0по вкусу
Лимонные корки0по вкусу

Из яблок готовим пюре, добавляем по вкусу сахар, корицу, тёртые лимонные корки и доводим до кипения. Горячим яблочным пюре заполняем банки наполовину.

Сливы хорошо промываем, удаляем косточки, режем плоды на 4 части и выкладываем в яблочное пюре (пюре должно покрывать сливы, но не доходить до края банки на 1-2 см).

Стерилизовать в кипящей воде 0,5 л банки 25-30 минут, 1-2 л — 40 минут.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Квашена капуста (фоторецепт)
Варення з ківі та банана (Все буде смачно) (відеорецепт)
Варення з апельсинових шкірок (Все буде смачно) (відеорецепт)
Апельсиновий мармелад від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Квашена капуста на швидку руку (Все буде добре) (відеорецепт)
Варення з буряка з горіхами та шоколадом від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Джем з гарбуза (Все буде добре) (відеорецепт)
Яблучне варення з маком від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Грушевий конфітюр з кавою (Все буде добре) (відеорецепт)
Лечо
Пекінська капуста з перцем та цибулею
Варення з винограду (Все буде добре) (відео)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити