Сливы в яблочном пюре

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Слива 1000 г
Яблоки 1000 г
Сахар 0.00 по вкусу
Корица0.00 по вкусу
Лимонные корки0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Из яблок готовим пюре, добавляем по вкусу сахар, корицу, тёртые лимонные корки и доводим до кипения. Горячим яблочным пюре заполняем банки наполовину.

Сливы хорошо промываем, удаляем косточки, режем плоды на 4 части и выкладываем в яблочное пюре (пюре должно покрывать сливы, но не доходить до края банки на 1-2 см).

Стерилизовать в кипящей воде 0,5 л банки 25-30 минут, 1-2 л — 40 минут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сухе варення з яблук: простий рецепт приготування
Варення з винограду
Аджика (фоторецепт)
Мочений виноград
Аджика з помідорів
Білі гриби у вершковому маслі
Баклажани на зиму: найкращі рецепти
Заготовки для готовки: корисні напівфабрикати на зиму
Бастурма по-домашньому: 3 найкращі рецепти
Апетитні помідори в горіховому маринаді
Як заморозити овочі на зиму
Бурштинове варення з кавунових кірок (фоторецепт)
Помідори у власному соку (фоторецепт)
В’ялені помідори на зиму: найкращі рецепти
В’ялені помідори в олії

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар