Сливы в яблочном пюре


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Слива 1000г
Яблоки 1000г
Сахар 0по вкусу
Корица0по вкусу
Лимонные корки0по вкусу
Додати в список покупок

Из яблок готовим пюре, добавляем по вкусу сахар, корицу, тёртые лимонные корки и доводим до кипения. Горячим яблочным пюре заполняем банки наполовину.

Сливы хорошо промываем, удаляем косточки, режем плоды на 4 части и выкладываем в яблочное пюре (пюре должно покрывать сливы, но не доходить до края банки на 1-2 см).

Стерилизовать в кипящей воде 0,5 л банки 25-30 минут, 1-2 л — 40 минут.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
Густе полуничне варення
Швидкі малосольні огірки
Маринований горошок
Варення п’ятихвилинка з полуниці
Конфітюр з полуниці
Варення з полуниці без варіння
Варення з полуниці з цілими ягодами
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Варення із ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Варення із квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею