Слива в шоколаді: ТОП-3 рецепти десерту на зиму

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Слива в шоколаді - вишуканий десерт на зиму. Неповторне поєднання, від якого ваші рідні будуть в захваті. Пропонуємо 3 рецепти сливи в шоколаді: з горіхами, коньяком і апельсиновою цедрою.
Зберегти в кулінарну книгу

Слива в шоколаді з горіхами

Складові:

  • Слива без кісточок – 2 кг;
  • Цукор – 750 г;
  • Какао – 5 ст.л .;
  • Масло вершкове – 200 г;
  • Волоські горіхи – 250 г;
  • Ванілін – на кінчику ножа.
  1. Сливи моєму, видаляємо кісточки. Пропускаємо плоди через м’ясорубку і варимо на повільному вогні 1 годину.
  2. Змішуємо какао з цукром і всипаємо в сливову масу. Проварюємо 10 хв.
  3. Додаємо масло. Варимо 10 хв.
  4. Додаємо горіхи, пропущені через м’ясорубку. Варимо 10 хв.
  5. Додаємо ванілін. Проварюємо 10 хв.
  6. Розливаємо по стерильним банкам і закочуємо.

Вихід: 2 л


Сливове варення з шоколадом і коньяком

Інгредієнти:

  • Слива без кісточок – 500 г;
  • Цукор – 250-350 г;
  • Вода – 100 г;
  • Гіркий шоколад – 50 г;
  • Коньяк – 1 ч. л.
  1. У каструлю насипаємо цукор і наливаємо воду. Кількість цукру підбираємо на свій смак.
  2. Ставимо каструлю на великий вогонь і доводимо до закипання і повного розчинення цукру.
  3. Викладаємо в каструлю сливи.
  4. Доводимо до початку кипіння і зменшуємо вогонь до мінімуму.
  5. Варимо при слабкому кипінні 20 хвилин.
  6. Шоколад подрібнюємо на маленькі шматочки.
  7. Додаємо шоколад і коньяк до слив.
  8. Розливаємо варення по стерильним банкам, закочуємо і загортаємо в теплу ковдру.

Вихід: 0,5 л.


Рецепт сливи в шоколаді від Все буде смачно

Складові:

  • Сливи – 1 кг;
  • Цукор – 600 г;
  • Вода – 300 мл;
  • Какао – 50 г;
  • Чорний шоколад – 100 г;
  • Рослинно-вершкова суміш – 50 г;
  • Апельсинова цедра 1 апельсина.

Рецепт приготування читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо