5 рецептів паштетів на будь-який смак

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ЗакускиРецепти на Новий рік 2019
Паштет - дуже ніжна і смачна закуска, яку просто обожнюють у всьому світі. Ділимося п'ятьма рецептами паштетів на будь-який смак: з печінки, язика, риби і фаршу
Зберегти в кулінарну книгу

Класичний паштет

Складові:

  • Яловича печінка 500 г
  • Сало-шпик 100 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Морква 2 шт

Цибулю і моркву дрібно нарізаємо і обсмажуємо в сковороді з шпиком. Печінку розрізаємо скибочками, додаємо до овочів і обсмажуємо до готовності. Рецепт повністю ви можете дізнатися тут.

Французький великодній паштет

Складові:

  • Цибуля-шалот 2 шт
  • Яйця 6 шт
  • Телячий фарш 200 г
  • Свинячий фарш 300 г

У мисці з’єднуємо обидва види м’яса, збите яйце (1 шт.), петрушку, цибулю, панірувальні сухарі, коньяк і мускатний горіх. Солимо і перчимо. Тісто розгортаємо в тонкий пласт і викладаємо в прямокутну форму для випічки, вистеленную пергаментом. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Паштет з язика з бринзою

Складові:

  • Свинячий язик (відварений і очищений) 4 шт. (800 г)
  • Вершки (33%) 100 мл
  • Бринза 150 г

Язик, бринзу і вершки перебейте в подрібнювачі до консистенції пасти. Перекладіть в банку. Вершкове масло наріжте кубиком і розтопіть в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд, щоб на дно масла осів білок, а домішки зібралися зверху у вигляді піни. Зніміть з масла піну, і, не чіпаючи білок на дні, залийте золотистим топленим маслом паштет в банку. Повний рецепт читайте тут.

Рибний паштет

Складові:

  • Скумбрія свіжа 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Вершки 30% 100 мл
  • Вино біле сухе 70 мл
  • Апельсин 1 шт.

Очищену і випатрану скумбрію начиняє скибочками апельсина і запікаємо в фользі. Потім розминаємо її виделкою, додаємо цедру апельсина і все перемішуємо. Рецепт повністю читайте за посиланням.

Паштет з курячої печінки з яблуком

Складові:

  • Куряча печінка 300 г
  • Ріпчасту цибулю 1 шт
  • Вершкове масло 50 г
  • Яблуко кисло-солодке 1 шт

Печінку з цибулею обсмажуємо, яблуко натираємо на дрібній тертці. Додаємо яблуко і вершкове масло до печінки і тушкуємо до м’якості. Продовження рецепта з фото дивіться тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закуски на 8 березня
Хрусткі сирні крокети з плавленим сиром
Тарталетки з плавленим сиром
Холодні закуски на Новий рік 2019
Новорічний фуршет: кращі рецепти
Закуски на Новий рік: ТОП-5 оригінальних рецептів
Бутерброди на Новий рік 2019
Закуски на Новий рік 2019 на шпажках
Новорічні закусочні торти: 4 рецепти
Гарячі закуски на Новий рік 2019
Тарталетки з червоною рибою та сиром
Закуски на Новий рік 2019 з грибами
Швидкі закуски на Новий рік 2019
Сосиски в картопляному тісті
Тарталетки з начинкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками