Як приготувати мідії
Що потрібно
1. Нарізаємо кружечками часник
ГОТУЄМО З НАМИ
Мідії в білому вині
2. Розігріваємо в пательні оливкову олію
3. Викладаємо в олію розмарин і чебрець
4. Додаємо часник
5. Викладаємо в олію мідії і обсмажуємо хвилину
6. Вливаємо біле вино, злегка його випаровуємо і виймаємо мідії, які не розкрилися
7. Додаємо томатний соус, перемішуємо, тушкуємо 5 хвилин і знімаємо з вогню. Щоб приготувати соус, консервовані томати у власному соку перебиваємо в блендері, додаємо до смаку сіль, перець і подрібнений часник. Кип’ятимо суміш протягом 2 хвилин, потім перетираємо через сито.
Мідії, як і всіх молюсків, потрібно готувати швидко
При подачі посипаємо мідії рубаною зеленню і скроплюємо оливковою олією. Мідії готові!