Свиные «косички» («МастерШеф»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Стейк свиной 3шт
Белое сухое вино 0.50стакан
Лук репчатый 1шт
Черный молотый перец 0по вкусу
Жир для жарки 0по вкусу
Соль 0по вкусу

Стейки отбиваем, на каждом делаем два продольных разреза, оставив один край целым. Заплетаем каждый стейк в косичку, скрепив край зубочисткой. Лук нарезаем полукольцами и разминаем руками, чтобы он выделил сок. Солим и перчим косички, обваливаем их  в луковом маринаде и оставляем  на 20 минут. На сковороде разогреваем жир. С мяса убираем весь лук и обжариваем с обеих сторон до образования золотистой корочки. Огонь убавляем, вливаем вино, закрываем крышкой и тушим 7-10 минут.


Еще рецепты блюд из свинины



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Форшмак з сиром
Закуска Центр всесвіту (Все буде смачно) (відеорецепт)
Манти: рецепт
Млинцеві канапе з мусом із сьомги
Брускетта з помідорами та сиром
Класичний сендвіч з соусом Цезар (фоторецепт)
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Домашня шаурма
Хумус
Сирні грінки з яйцем
Жульєн з куркою і грибами
Жульєн з куркою та грибами (Все буде смачно) (відеорецепт)
Домашній сир за 45 хвилин (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити