Сырно-базиликовое масло

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Это масло можно подать с тостом или печеным картофелем
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сыр твердый 80 г
Кедровые орехи50 г
Базилик свежий20 г
Чеснок1 зубчик
Соль0.00 по вкусу
Масло сливочное, размягченное200 г
Перец0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Масло смешиваем с тертым сыром, рубленым базиликом, измельченными орешками и чесноком. Солим, перчим, хорошо перемешиваем, заворачиваем в пищевую пленку и немного раскатываем. Кладем в холодильник на 2 часа.

 

Подача и сервировка масла

Из масла формочкой вырезаем фигурки и подаем с тостом или печеными картофелем.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кекси із картопляного пюре з часниковими чипсами
Картопля пай: простий рецепт
Сир, панірований в сухарях
Лаваш з помідорами та куркою
5 кращих рецептів фастфуду в домашніх умовах
Буряк по-корейски
Квашена капуста (Все буде добре)
Просте яблучне пюре
Мариновані гриби з сиром
Білі гриби з білим вином
Як приготувати горіхову пасту в домашніх умовах: ТОП-5 рецептів
Український снікерс: рецепт меленого сала з часником
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки