Як приготувати хрусткі сирні крокети з плавленим сиром
- Готуємо панірувальні сухарі. Нарізаємо батон на кубики, підсушуємо їх у духовці та перемелюємо в блендері в крупну крихту.
- Готуємо крокети. Яйця добре промиваємо, відокремлюємо білки від жовтків. Кладемо білки на 10 хвилин у холодильник, а потім збиваємо в міцну піну. Жовтки змішуємо з водою в пропорції 1 ст. л. на жовток.
- Натираємо обидва види сиру на тертці. З’єднуємо сир з білками, обережно перемішуємо. Можна додати в сирну масу дрібно нарізану зелень.
- Формуємо із маси кульки та кладемо в холодильник, щоб вони краще «склеїлися».
- Через 15-20 хвилин виймаємо кульки з холодильника й обвалюємо їх у панірувальних сухарях, потім опускаємо в яєчний жовток, розведений з водою, і знову обвалюємо в сухарях.
- Розігріваємо в сотейнику рослинну олію і обсмажуємо в ній сирні крокети до утворення світло-коричневої скоринки.
- Виймаємо крокети та викладаємо їх на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.
ГОТУЄМО З НАМИ
Курячі крокети