Помидоры, фаршированные ветчиной

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйца1 шт
Лук зеленый30 г
Ветчина100 г
Сметана50 г
Листья салата30 г
Помидоры4 шт
Зелень укропа40 г
Зелень сельдерея30 г
соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Яйца варим вкрутую и очищаем от скорлупы. Ветчину и яйца режем мелкими кубиками и перемешиваем с измельченными луком и укропом. Заправляем сметаной и солим по вкусу. У помидоров срезаем верхушку, вынимаем чайной ложкой мякоть, наполняем плоды начинкой и накрываем срезанными верхушками. На украшенное листьями салата, веточками укропа и сельдерея блюдо выкладываем помидоры. Последний штрих: украшаем томаты густой сметаной.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля пай: простий рецепт
Сир, панірований в сухарях
Лаваш з помідорами та куркою
5 кращих рецептів фастфуду в домашніх умовах
Буряк по-корейски
Квашена капуста (Все буде добре)
Просте яблучне пюре
Мариновані гриби з сиром
Білі гриби з білим вином
Як приготувати горіхову пасту в домашніх умовах: ТОП-5 рецептів
Український снікерс: рецепт меленого сала з часником
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак