Помидоры, фаршированные ветчиной


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яйца1шт
Лук зеленый30г
Ветчина100г
Сметана50г
Листья салата30г
Помидоры4шт
Зелень укропа40г
Зелень сельдерея30г
соль0по вкусу
Додати в список покупок

Яйца варим вкрутую и очищаем от скорлупы. Ветчину и яйца режем мелкими кубиками и перемешиваем с измельченными луком и укропом. Заправляем сметаной и солим по вкусу. У помидоров срезаем верхушку, вынимаем чайной ложкой мякоть, наполняем плоды начинкой и накрываем срезанными верхушками. На украшенное листьями салата, веточками укропа и сельдерея блюдо выкладываем помидоры. Последний штрих: украшаем томаты густой сметаной.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Смажені кабачки з часником – рецепт
Сирні кульки з авокадо
Чіпси з кабачків (Все буде добре, відео)
Курячі крильця в пивному клярі
Простий рецепт кабачкової ікри
Хрусткі кабачки з сиром
Часникові грінки з томатом, смаженим беконом і базиліком (фоторецепт)
Свіжий сендвіч з редису, бринзи та цибулі
Лаваш з сиром
Хот дог в мікрохвильовці


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити