Омлет с брокколи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Брокколи300 г
Яйцо4 шт
Сыр50 г
Лук репчатый1 шт
Молоко1 ст.л.
Мускатный орех0.00 по вкусу
Соль0.00 по вкусу
Перец черный молотый0.00 по вкусу
Додати в список покупок

В подсоленной воде варим брокколи, затем сливаем жидкость и разрезаем капусту на части длиной 3-4 см. Сыр трем на мелкой терке, лук чистим и мелко нарезаем. Яйцо, лук, сыр, молоко, мускатный орех, соль и перец соединяем, взбиваем и заливаем смесью брокколи. Затем закрываем вощеной бумагой и ставим в духовку на 5 минут. Омлет один раз перемешиваем вилкой. Перед подачей на стол даем остыть в течение 3-5 минут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля пай: простий рецепт
Сир, панірований в сухарях
Лаваш з помідорами та куркою
5 кращих рецептів фастфуду в домашніх умовах
Буряк по-корейски
Квашена капуста (Все буде добре)
Просте яблучне пюре
Мариновані гриби з сиром
Білі гриби з білим вином
Як приготувати горіхову пасту в домашніх умовах: ТОП-5 рецептів
Український снікерс: рецепт меленого сала з часником
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак