Домашний творог с чесночными гренками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лист салата0.00 по вкусу
Тостовый хлеб30 г
Кунжутные семечки5 г
Сыр плавленый30 г
Чеснок5 г
Яйца40 г
Творог120 г
Соль0.00 по вкусу
Перец 0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Яйцо отвариваем, охлаждаем, очищаем от скорлупы.

Хлеб обжариваем в тостере.

 В емкость закладываем творог, яйцо, чеснок (часть), плавленый сыр, солим, перчим.

Перемешиваем все ингредиенты с помощью блендера до получения однородной массы, а после охлаждаем.

Тостовый хлеб натираем чесноком. Тарелку с плоским дном выстилаем салатными листьями, выкладываем на нее чесночные гренки и творожную массу, посыпаем кунжутными семечками.  

"Смачно" благодарит ресторан "Пельменница" за помощь в подготовке материала.  

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук