Лазанья по-болонськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухня
Лазанья по-болонськи відрізняється тим, що в соус бешамель тут додають цибулю, томатний сік і вершкове масло
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Телятина300 г
Цибуля150 г
Морква50 г
Олія75 г
Вершки50 г
Томати «Пілати»50 г
Паста100 г
Пармезан20 г
Соус «Бешамель»50 г
Томатний сік200 г
Борошно3 г
Вершкове масло3 ст.л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати лазанью по-болонськи

  1. Телятину подрібнюємо на м’ясорубці і обсмажуємо в олії.
  2. Цибулю (50 г) дрібно нарізаємо, пасеруємо і додаємо до м’яса. Морквину нарізаємо дрібними кубиками і так само кладемо до м’яса.
  3. Додаємо вершки, подрібнені томати, сіль, перець і тушкуємо протягом 15 хвилин.
  4. У киплячу підсолену воду з додаванням олії опускаємо пасту і відварюємо до готовності.
  5. Потім відкидаємо пасту на друшляк і даємо стекти зайвій воді.
  6. У форму викладаємо шар пасти, на неї поміщаємо шар фаршу.
  7. Порційні шматки лазаньї посипаємо тертим сиром і випікаємо до тих пір, поки він не набуде золотавого кольору.
  8. Для соусу дрібно кришимо цибулю (100 г) і обсмажуємо його на вершковому маслі (2 ст.л).
  9. Додаємо до нього свіжовичавлений томатний сік, солимо і перчимо. Борошно пасеруємо на вершковому маслі (1 ст. л) і кладемо в соус.
  10. Доводимо його до кипіння і кип’ятимо на маленькому вогні до тих пір, поки він не загусне.
  11. Потім соус охолоджуємо, додаємо в нього соус Бешамель і збиваємо в блендері.

Готову лазанью поливаємо соусом і подаємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати лазанью з лаваша

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт
Квашена капуста по-румунськи
Пальчики — рецепт м’ясних рулетів
Фуа-гра — рецепт приготування
Котлета по-київськи та курячий рулет
Картопля у духовці: 5 смачних рецептів
Лазанья з грибами та сиром
Рибна піца

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо