Котлеты из баклажанов


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Баклажан (средний) 500г
Яйцо1шт
Мука0.50стакан
Масло подсолнечное (для жарки)0по вкусу
Перец болгарский 1шт
Помидор2шт
Чеснок3зубчик
Лук1шт
Соль - по вкусу0по вкусу
Додати в список покупок

Баклажаны моем, отрезаем верхушки и запекаем в духовке 30 минут. Очищаем от кожуры, пропускаем через мясорубку.

В готовый фарш добавляем соль, яйцо и муку.

Ложкой выкладываем котлетки на сковороду, смазанную подсолнечным маслом и жарим.

Для соуса: перец, помидоры, лук мелко нарезаем и жарим 10-15 минут, когда смесь остынет добавляем тертый чеснок. Котлеты подаем к столу с соусом.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Смажені кабачки з часником – рецепт
Сирні кульки з авокадо
Чіпси з кабачків (Все буде добре, відео)
Курячі крильця в пивному клярі
Простий рецепт кабачкової ікри
Хрусткі кабачки з сиром
Часникові грінки з томатом, смаженим беконом і базиліком (фоторецепт)
Свіжий сендвіч з редису, бринзи та цибулі
Лаваш з сиром
Хот дог в мікрохвильовці
Мільфей з кабачків з творожно-авокадовим кремом (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею