Снеговички

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Брынза200 г
Чеснок3 зубчик
Масло сливочное100 г
Орехи грецкие50 г
Додати в список покупок

Брынзу вымачиваем в кипятке, чтобы убрать солёность. Соединяем с чесноком, сливочным маслом и смешиваем в комбайне. Готовую массу кладем в холодильник на час. Затем из этой массы формуем снеговичков. Теперь украшаем снеговичка: глаза  —с помощью изюма, шляпа— из верхушки помидора, а нос — из варёной моркови.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка