Сырные палочки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Брынзу разминаем. Добавляем размягченное масло, кислое молоко, соль, соду и перемешиваем. Постепенно всыпаем муку до тех пор, пока не получится упругое, эластичное тесто. Готовое тесто раскатываем пластом и нарезаем длинной соломкой. Смазываем  маслом противень, выкладываем на него сырные палочки, смазываем их взбитым яйцом и посыпаем крупной солью. Разогреваем духовку до средней температуры, ставим в нее […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Брынза0.50стакан
Масло сливочное0.25стакан
Молоко кислое0.25стакан
Соль0.50ч.л.
Сода пищевая0.50ч.л.
Яйцо1шт
Мука0по вкусу

Брынзу разминаем. Добавляем размягченное масло, кислое молоко, соль, соду и перемешиваем. Постепенно всыпаем муку до тех пор, пока не получится упругое, эластичное тесто. Готовое тесто раскатываем пластом и нарезаем длинной соломкой. Смазываем  маслом противень, выкладываем на него сырные палочки, смазываем их взбитым яйцом и посыпаем крупной солью. Разогреваем духовку до средней температуры, ставим в нее противень и выпекаем до готовности (палочки должны подрумяниться).



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Цвітна капуста з сиром пармезан та білим вином
Курячі крильця в медово-соєвому глазурі
Маринована міні-моцарела в прошутто
Кошики з пармезану з манго та куркою
Курячі крильця чилі зі сметанним соусом
Роли з сьомгою, маскарпоне й авокадо
Бутерброд з червоним тунцем
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Фалафель: рецепт приготування
Гострі баклажани
Форшмак з сиром
Баклажани з м’ясним фаршем
М’ясна запіканка з баклажанами
Куряче філе з грушею


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити