Лаваш с творогом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Лук зеленый0по вкусу
Кинза0по вкусу
Мята0по вкусу
Базилик0по вкусу
Петрушка (зелень)0по вкусу
Масло растительное0по вкусу
Творог400г
Лаваш1шт
Укроп0по вкусу
Соль0по вкусу

Зелень мелко нарезаем, смешиваем с творогом, добавляем соль и наносим получившуюся смесь на лаваш.

 

Сворачиваем лаваш в трубочку, нарезаем небольшими кусочками и обжариваем на растительном масле с двух сторон.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Роли з сьомгою, маскарпоне й авокадо
Бутерброд з червоним тунцем
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Фалафель: рецепт приготування
Гострі баклажани
Форшмак з сиром
Баклажани з м’ясним фаршем
М’ясна запіканка з баклажанами
Куряче філе з грушею
Холодець (фоторецепт)
Жульєн з куркою і грибами
Севіче: покроковий рецепт
Брускетта з помідорами та сиром
Морква по-корейськи: тонкощі приготування


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити