Лаваш с брынзой и маслом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Смазываем лаваш сливочным маслом, посыпаем тертой брынзой, измельченной зеленью, сворачиваем лаваш в трубочку, охлаждаем и нарезаем порционными кусочками.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Лаваш1шт
Брынза200г
Масло сливочное150г
Кинза0по вкусу
Укроп0по вкусу
Лук зеленый0по вкусу

Смазываем лаваш сливочным маслом, посыпаем тертой брынзой, измельченной зеленью, сворачиваем лаваш в трубочку, охлаждаем и нарезаем порционными кусочками.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Роли з сьомгою, маскарпоне й авокадо
Бутерброд з червоним тунцем
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Фалафель: рецепт приготування
Гострі баклажани
Форшмак з сиром
Баклажани з м’ясним фаршем
М’ясна запіканка з баклажанами
Куряче філе з грушею
Холодець (фоторецепт)
Жульєн з куркою і грибами
Севіче: покроковий рецепт
Брускетта з помідорами та сиром
Морква по-корейськи: тонкощі приготування


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити