Білі гриби з копченим сиром
Інгредієнти:
- білі гриби – 200 г;
- копчений сир – 120 г;
- олія оливкова – 20 г;
- петрушка – 5 г;
- часник – 5 г.
Спосіб приготування
Викладаємо на тарілку копчений сир. Розрізаємо на дві половинки промиті й очищені білі гриби. Продовження фоторецепта тут.
Мариновані гриби з сиром
Інгредієнти:
- гриби мариновані – 400 г;
- масло вершкове – 100 г;
- сир твердий гострий – 100 г;
- петрушка, зелень – за смаком.
Спосіб приготування
Відбираємо капелюшки в маринованих грибів і викладаємо на рушник, щоб вони трохи обсохнули. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Фаршировані печериці
Інгредієнти:
- печериці – 12 шт.;
- тертий сир – 100 г;
- шинка (куряча) – 150 г;
- ріпчаста цибуля – 1 шт.;
- солодкий перець – 1 шт.;
- кінза – 4 гілочки;
- приправа – за смаком.
Спосіб приготування
Печериці ретельно миємо й обережно видаляємо ніжки. Цибулю, кінзу, солодкий перець, ніжки грибів і шинку дрібно нарізаємо. Сир натираємо на тертці. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Білі гриби з білим вином
Інгредієнти:
- білі гриби – 500 г;
- вино біле – 50 г;
- вершкове масло – 50 г;
- борошно – 25 г;
- часник – за смаком;
- петрушка – за смаком.
Спосіб приготування
Гриби очищуємо, нарізаємо скибочками та обсмажуємо на олії. Потім додаємо розтертий часник, подрібнену зелень петрушки, перець, підсушене борошно та сіль. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Жульєн у лаваші
Інгредієнти:
- лаваш – 50 г;
- зелень – 20 г;
- сир – 30 г;
- вершки 30 % – 50 г;
- куряче філе – 100 г;
- печериці – 100 г.
Спосіб приготування
Вирізаємо з лаваша кільце та викладаємо його у вогнетривкий посуд з високими стінками так, щоб лаваш повторював форму посуду. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.