Як заварювати каву – 2 перевірених способа


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Мелену каву відразу ж після помелу починає втрачати аромат і смак, тому молоти про запас її не слід. Покладіть в кавомолку рівно стільки кавових зерен, скільки потрібно на одну або дві чашки. Помел кави, який ви будете варити в турці (джезві, і навіть простому ковшике) повинен бути дуже тонким.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Поради, як мелену каву заварювати в чашці:

  • Почати варто з підігріву ємкості. Це можна зробити дуже просто – налийте в неї окріп і залиште на деякий час;
  • Як тільки воду зіл’єте, відразу покладіть 1,5-2 чайні ложки мелених зерен і залийте все крутим окропом – 150 мл.
  • Коли зніміть кришку, все перемішайте. До кави можна додати цукор і молоко за смаком.

Як варити каву в турці:

  • Щоб приготувати каву в турці з пінкою потрібно спочатку підігріти трохи турку, а потім насипати кави і також трохи підігріти.
  • Насипати цукор і тільки тоді влити сиру холодну воду в співвідношенні 100 мл води на 2 ч.л. кава.
  • Каву потрібно варити на маленькому вогні, як тільки буде підніматися пінка, каву треба вимикати.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити