Як заварювати каву – 2 перевірених способа

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Мелену каву відразу ж після помелу починає втрачати аромат і смак, тому молоти про запас її не слід. Покладіть в кавомолку рівно стільки кавових зерен, скільки потрібно на одну або дві чашки. Помел кави, який ви будете варити в турці (джезві, і навіть простому ковшике) повинен бути дуже тонким.

Поради, як мелену каву заварювати в чашці:

  • Почати варто з підігріву ємкості. Це можна зробити дуже просто – налийте в неї окріп і залиште на деякий час;
  • Як тільки воду зіл’єте, відразу покладіть 1,5-2 чайні ложки мелених зерен і залийте все крутим окропом – 150 мл.
  • Коли зніміть кришку, все перемішайте. До кави можна додати цукор і молоко за смаком.

Як варити каву в турці:

  • Щоб приготувати каву в турці з пінкою потрібно спочатку підігріти трохи турку, а потім насипати кави і також трохи підігріти.
  • Насипати цукор і тільки тоді влити сиру холодну воду в співвідношенні 100 мл води на 2 ч.л. кава.
  • Каву потрібно варити на маленькому вогні, як тільки буде підніматися пінка, каву треба вимикати.
Поділитися рецептом

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками