Мімоза на Новий рік 2018: ТОП-3 рецепта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепти на Новий рік 2018
Редакція Smachno.ua зібрала для вас 3 найпопулярніших варіанти приготування салату Мімоза до Нового року 2018
Зберегти в кулінарну книгу

Мімоза за класичним рецептом

Складові:

  • Сардина в маслі – 200 г
  • Яйця – 6 шт.
  • Сир – 150 г
  • Лук – 70-100 г
  • Масло вершкове заморожене – 100 г
  • Зелень кропу – 0,25-0,5 пучка
  • Майонез – 150 г

Спосіб приготування класичної мімози:

  1. Дістаємо рибу з масла і відокремлюємо від неї великі кістки. Добре розминаємо виделкою.
  2. Варимо і чистимо остиглі яйця, а потім відокремлюємо білки від жовтків. Останні розминаємо виделкою.
  3. Білки і сир натираємо на дрібній тертці.
  4. Дрібно нарізаємо зелень.
  5. Чистимо і натираємо цибулю.
  6. На дно салатниці викладаємо рівним шаром яєчні білки. Потім сир, рибу. Покриваємо шари майонезом.
  7. Викладаємо яєчні жовтки. Знову покриваємо шар майонезом.
  8. Посипаємо все зеленню.
  9. Натираємо на дрібній тертці заморожене вершкове масло. Зверху знову посипаємо тертими яєчними жовтками.
  10. Ставимо Мімозу в холодильник години на 2.

Мімоза з рисом

Складові:

  • Рис – 1 склянка
  • Яйця – 6 шт.
  • Сардина в маслі – 200 г
  • Лук – 100-150 г
  • Сир – 150 г
  • Масло заморожене – 80-100 г
  • Майонез – 9 ст. ложок
  • Сіль – 0,25 ч. Ложки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень для прикраси

Спосіб приготування Мімози з рисом:

  1. Варимо рис. Після того як він охолоне необхідно додати до нього 3 столові ложки майонезу і чорний мелений перець. Перемішуємо і ставимо в холодильник.
  2. Варимо яйця, охолоджуємо і відокремлюємо білки від жовтків.
  3. Рибу виймаємо з масла, дістаємо кістки і розминаємо виделкою.
  4. Дрібно нарізаємо цибулю.
  5. Беремо салатницю і викладаємо на дно рис.
  6. Викладаємо шар риби.
  7. Зверху викладаємо шар цибулі. Змащуємо все 4 ложками майонезу.
  8. Викладаємо на майонез дрібно натертий сир, білки, половину жовтків.
  9. Зверху натираємо заморожене вершкове масло. Потім викладаємо другу половину жовтків.
  10. Салат Мімоза з рисом готовий.

 

Мімоза з горбушей

Складові:

  • Горбуша консервована – 140 г
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 10 г
  • Майонез – 40 г

Спосіб приготування:

  1. Варимо овочі та яйця, даємо їм охолонути.
  2. Розтираємо рибу і викладаємо на дно салатниці.
  3. Зверху трьом картоплю на крупній тертці. Шар змащуємо майонезом.
  4. Також натираємо моркву і змащуємо шар майонезом.
  5. Білки відділяємо від жовтків і натираємо на крупній тертці.
  6. Жовтки також потрібно натерти на крупній тертці, змішати з зеленою цибулею і викласти на білки.
  7. Ставимо в холодильник на 30 хвилин.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Скумбрія: 5 популярних рецептів
Салат з куркою і кукурудзою
Сезон ожини: готуємо варення, морс, десерт і соус
Як правильно запікати рибу в духовці: 3 рецепта
Салат Мімоза з рисом
Салат з крабовими паличками і помідорами
Салат з креветками і яйцем
Салат з кальмарами і грибами
Салат з куркою
Салат зі шпинатом і коктейльними креветками (фоторецепт)
Крабовий салат з капустою
Салат Мімоза з маслом і сиром
Грецький салат з пекінською капустою
Салат Цезар з куркою та сухариками
Літо в банці: поради та рецепти консервації огірків

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму