Мімоза на Новий рік 2018: ТОП-3 рецепта


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Редакція Smachno.ua зібрала для вас 3 найпопулярніших варіанти приготування салату Мімоза до Нового року 2018

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Мімоза за класичним рецептом

Складові:

  • Сардина в маслі – 200 г
  • Яйця – 6 шт.
  • Сир – 150 г
  • Лук – 70-100 г
  • Масло вершкове заморожене – 100 г
  • Зелень кропу – 0,25-0,5 пучка
  • Майонез – 150 г

Спосіб приготування класичної мімози:

  1. Дістаємо рибу з масла і відокремлюємо від неї великі кістки. Добре розминаємо виделкою.
  2. Варимо і чистимо остиглі яйця, а потім відокремлюємо білки від жовтків. Останні розминаємо виделкою.
  3. Білки і сир натираємо на дрібній тертці.
  4. Дрібно нарізаємо зелень.
  5. Чистимо і натираємо цибулю.
  6. На дно салатниці викладаємо рівним шаром яєчні білки. Потім сир, рибу. Покриваємо шари майонезом.
  7. Викладаємо яєчні жовтки. Знову покриваємо шар майонезом.
  8. Посипаємо все зеленню.
  9. Натираємо на дрібній тертці заморожене вершкове масло. Зверху знову посипаємо тертими яєчними жовтками.
  10. Ставимо Мімозу в холодильник години на 2.

Мімоза з рисом

Складові:

  • Рис – 1 склянка
  • Яйця – 6 шт.
  • Сардина в маслі – 200 г
  • Лук – 100-150 г
  • Сир – 150 г
  • Масло заморожене – 80-100 г
  • Майонез – 9 ст. ложок
  • Сіль – 0,25 ч. Ложки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень для прикраси

Спосіб приготування Мімози з рисом:

  1. Варимо рис. Після того як він охолоне необхідно додати до нього 3 столові ложки майонезу і чорний мелений перець. Перемішуємо і ставимо в холодильник.
  2. Варимо яйця, охолоджуємо і відокремлюємо білки від жовтків.
  3. Рибу виймаємо з масла, дістаємо кістки і розминаємо виделкою.
  4. Дрібно нарізаємо цибулю.
  5. Беремо салатницю і викладаємо на дно рис.
  6. Викладаємо шар риби.
  7. Зверху викладаємо шар цибулі. Змащуємо все 4 ложками майонезу.
  8. Викладаємо на майонез дрібно натертий сир, білки, половину жовтків.
  9. Зверху натираємо заморожене вершкове масло. Потім викладаємо другу половину жовтків.
  10. Салат Мімоза з рисом готовий.

 

Мімоза з горбушей

Складові:

  • Горбуша консервована – 140 г
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 10 г
  • Майонез – 40 г

Спосіб приготування:

  1. Варимо овочі та яйця, даємо їм охолонути.
  2. Розтираємо рибу і викладаємо на дно салатниці.
  3. Зверху трьом картоплю на крупній тертці. Шар змащуємо майонезом.
  4. Також натираємо моркву і змащуємо шар майонезом.
  5. Білки відділяємо від жовтків і натираємо на крупній тертці.
  6. Жовтки також потрібно натерти на крупній тертці, змішати з зеленою цибулею і викласти на білки.
  7. Ставимо в холодильник на 30 хвилин.

 



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Салат Цезар – рецепт приготування улюбленої страви
3 смачних страви з часникових стрілок
Легкий салат з кабачка з помідором
Такі пироги: 3 рецепта випічки з полуницею
Меню для пікніка: 12 смачних ідей
Бестселер французької кухні: 15 найкращих рецептів рагу
Що загорнути в лаваш: 8 смачних варіацій
Страви з кабачків в духовці: 3 святкових рецепта
5 кращих страв із редису
Простий салат з полуницею, шпинатом і горіхами
Салат з овочів і курки під сметанним соусом
Майстер бутербродів: що взяти на пікнік
Класичний грецький салат
Кульбаба: сонячний дар весни
Салат Цезар з тунцем


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
клубничный рахат-лукум, клубничный рахат-лукум видео рецепт, клубничный рахат-лукум все буде смачно, как приготовить клубничный рахат-лукум
Полуничний рахат-лукум. 10 страв з ягід. 8 місце
клубничные мадленки с клубничным маслом, клубничные мадленки с клубничным маслом видео рецепт, клубничные мадленки с клубничным маслом все буде смачно, как приготовить клубничные мадленки с клубничным маслом
Полуничні мадленки з полуничним маслом. 10 страв з ягід. 10 місце