Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухняРецепти на Новий рік 2018
Салат з копченим лососем на тему відомого новорічного салата «Мімоза» від італійського шеф-повара Вінченцо Барби
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Картофель отваренный в «мундире» (для салата)4 шт
Морковь вареная (для салата)4 шт
Лук2 шт
Копченые брюшки лосося (для салата)125 г
Инжир (для салата)200 г
Грецкие орехи (для салата)150 г
Виноград (для салата)300 г
Яйца свежие (для майонеза)2 шт
Белое сухое вино (для майонеза)100 мл
Подсолнечное масло рафинированное (для майонеза)8 ст.л.
Горчица (для майонеза)1 ч.л.
Вода (для маринада)250 мл
Столовый укус (для маринада)2 ст.л.
Сахар (для маринада)2 ст.л.
Соль5 по вкусу
Яйца вареные (для салата)2 шт
Додати в список покупок

Приготування майонеза для салата Мімоза

Яйця змішуємо з гірчицею, додаємо трохи солі, злегка взбиваємо блендером та поступово вливаємо олію. Взбиваємо соус до загустіння. В кінці доводимо майонез до смаку сіллю, кислотою та цукром.

Приготовление салату Мімоза

Цибулю нарізаємо напівкільцями та закладаємо в маринад з води, оцту, солі та цукру. Залишаємо на 10-15 хвилин, щоб пішла гіркота. Потім маринад зливаємо.

У варених яєць відокремлюємо  білки ті жовтки. Білки нарізаємо кубиком, жовтки крошимо. Картоплю та моркву натираємо на крупній терці. Інжир та лосось нарізаємо кубиком.

За допомогою кулінарного кільця на тарілці формуємо салат: викладаємо всі інгредієнти пошарово, перешаровуючи їх майонезом: спочатку — яєчні білки, потім майонез, картопля, майонез, лосось, маринована цибуля, майонез, виноград, інжир, морква, майонез, горішки та жовток.

Пікантна мімоза по-італійськи готова!

Як приготувати салат «Мімоза» — відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат із крабових паличок із сиром
Теплий салат з індичкою й інжиром (фоторецепт)
Салат Цезар: 5 кращих рецептів
Класичний олів’є
Салат з кальмарами та восьминогом
Простий овочевий салат з крабовими паличками
Салат Грецький
Салат Цезар з сьомгою (фоторецепт)
Фруктовий салат з дині та кавуна
Салат Мімоза з сайрою
Салат з яйцями й оселедцем за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Салат з помідорами та сиром моцарела
7 заправок для овочевих салатів
Салат мімоза з яблуками
Салат з крабових паличок з картоплею та морквою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти