Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Салат з копченим лососем на тему відомого новорічного салата «Мімоза» від італійського шеф-повара Вінченцо Барби

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Картофель отваренный в «мундире» (для салата)4шт
Морковь вареная (для салата)4шт
Лук2шт
Копченые брюшки лосося (для салата)125г
Инжир (для салата)200г
Грецкие орехи (для салата)150г
Виноград (для салата)300г
Яйца свежие (для майонеза)2шт
Белое сухое вино (для майонеза)100мл
Подсолнечное масло рафинированное (для майонеза)8ст.л.
Горчица (для майонеза)1ч.л.
Вода (для маринада)250мл
Столовый укус (для маринада)2ст.л.
Сахар (для маринада)2ст.л.
Соль5по вкусу
Яйца вареные (для салата)2шт
Додати в список покупок

Приготування майонеза для салата Мімоза

Яйця змішуємо з гірчицею, додаємо трохи солі, злегка взбиваємо блендером та поступово вливаємо олію. Взбиваємо соус до загустіння. В кінці доводимо майонез до смаку сіллю, кислотою та цукром.

Приготовление салату Мімоза

Цибулю нарізаємо напівкільцями та закладаємо в маринад з води, оцту, солі та цукру. Залишаємо на 10-15 хвилин, щоб пішла гіркота. Потім маринад зливаємо.

У варених яєць відокремлюємо  білки ті жовтки. Білки нарізаємо кубиком, жовтки крошимо. Картоплю та моркву натираємо на крупній терці. Інжир та лосось нарізаємо кубиком.

За допомогою кулінарного кільця на тарілці формуємо салат: викладаємо всі інгредієнти пошарово, перешаровуючи їх майонезом: спочатку — яєчні білки, потім майонез, картопля, майонез, лосось, маринована цибуля, майонез, виноград, інжир, морква, майонез, горішки та жовток.

Пікантна мімоза по-італійськи готова!

Як приготувати салат «Мімоза» — відеорецепт



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука
Яблучний глінтвейн
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити