Єлизавета Глинська


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


Переглянути відгуки


Єлизавета народилася у Запоріжжі. У 12 років переїхала з батьками в Алупку.

У 2000 році вступила до педагогічного університету на факультет естетичного виховання (вивчала вокал). Після три роки викладала в музичній школі.

У 2007 році переїхала в Київ, де навчалася в школі гриму Алли Чурі та отримала освіту художника-гримера. Працювала арт-директором в компанії «Shiseido».

У 2012 році стала переможцем кулінарного проекту «МастерШеф – 2». Закінчила базовий курс кулінарного та повний курс кондитерського мистецтва в академії «Le Cordon Bleu» у Парижі.

У 2014 році Єлизавета повернулася в Україну. Зараз вона активно проводить майстер-класи, веде блог, пише книгу, займається розробкою десертних карт для ресторанів, кондитерських і готується до відкриття власного кондитерського бутіка.

Є кулінарним експертом тележурналу корисних порад «Все буде добре» та експертом проекту «Все буде смачно!»





Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів