Єлизавета Глинська


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


Переглянути відгуки


Єлизавета народилася у Запоріжжі. У 12 років переїхала з батьками в Алупку.

У 2000 році вступила до педагогічного університету на факультет естетичного виховання (вивчала вокал). Після три роки викладала в музичній школі.

У 2007 році переїхала в Київ, де навчалася в школі гриму Алли Чурі та отримала освіту художника-гримера. Працювала арт-директором в компанії «Shiseido».

У 2012 році стала переможцем кулінарного проекту «МастерШеф – 2». Закінчила базовий курс кулінарного та повний курс кондитерського мистецтва в академії «Le Cordon Bleu» у Парижі.

У 2014 році Єлизавета повернулася в Україну. Зараз вона активно проводить майстер-класи, веде блог, пише книгу, займається розробкою десертних карт для ресторанів, кондитерських і готується до відкриття власного кондитерського бутіка.

Є кулінарним експертом тележурналу корисних порад «Все буде добре» та експертом проекту «Все буде смачно!»





Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік