Печиво Макарон (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французская кухняДень рождения
Макарон - це традиційний французький кондитерський виріб з яєчних білків, цукру і меленого мигдалю, який зазвичай робиться у формі печива. Як приготувати ідеальні макарони знає Єлизавета Глинська!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мигдальне борошно200 г
Цукрова пудра200 г
Яєчні білки150 г
Цукор200 г
Вода65 мл
Коричневий барвник за смаком
Вишневий конфітюр для начинки за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати макарони: рецепт покроково

Крок 1. Змішуємо миндальне борошно і цукрову пудру, перетираємо через сито

Порада від Лізи Глинської: миндальне борошно можна приготувати самостійно з мигдальних горіхів або мигдальних пластівців. Якщо ви використовуєте горіхи, їх потрібно обдати окропом, потім крижаною водою, зняти шкірку і добре просушити. Одним із секретів ідеальних макаронів є сухість борошна. Підготовлені горіхи перебиваємо разом з цукровою пудрою в борошно, перетираємо через сито і підсушуємо в духовці при температурі 80 градусів протягом 30 хвилин. Так само готуємо борошно з мигдальних пластівців

Крок 2. Одну частину яєчного білка (75 г) змішуємо з борошняною сумішшю. Добре вимішуємо до пастоподібного стану. Додаємо барвник

Крок 3. Готуємо меренгу: в сотейник наливаємо воду, всипаємо цукор. Нахиляємо сотейник в різні боки, щоб вода і цукор змішалися. Нагріваємо сироп до температури 118 градусів

Готовність сиропу визначаємо, капнувши невелику кількість сиропу в крижану воду: якщо він скочується в м’яку кульку, то сироп готовий

Крок 4. Яєчний білок збиваємо в міцну піну. Тонкою цівкою вливаємо сироп в білки, не припиняючи збивати. Щоб білки краще збивалися, вони повинні бути кімнатної температури

Готова меренга повинна не стікати з вінчика, але бути гнучкою: якщо покачати вінчиком, вона буде гойдатися з боку в бік

Крок 5. З’єднуємо разом миндальную суміш й меренгу

Крок 6. Деко перевертаємо зворотною стороною і викладаємо на нього пергаментний папір, на який попередньо наносимо розмітку для печива. Наповнюємо масою кондитерський мішок. Використовуємо круглу насадку діаметром 8-10 мм

Крок 7. Відкидємо на пергамент по розмітці макарони. Залишаємо їх на 30 хвилин, щоб верх макаронів злегка підсох.
Духовку розігріваємо до 150 градусів, відправляємо туди макарони. Перші п’ять хвилин відкривати духовку ні в якому разі не можна. Потім відкриваємо духовку на кілька секунд, щоб вийшла зайва волога. І випікаємо макарони ще 6-7 хвилин

Крок 8. Виймаємо печиво з духовки, знімаємо пергамент з дека і даємо макаронам повністю охолонути

Крок 9. Готові макарони з’єднуємо між собою за допомогою вишневого конфітюру

Як приготувати макарони: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці