Салат Мімоза: класичний рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Без салату Мімоза ще наші мами і бабусі не представляли новорічні свята. Пропонуємо вам рецепт класичного салату Мімоза

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

“Мімоза” – це святковий салат, основними інгредієнтами якого є рибні консерви, цибуля, яйця і майонез. Він отримав таку назву через свій вигляд – верх приготовленого салату нагадує весняні квіти мімози, розсипані по снігу.

Класичний рецепт «Мімози» передбачає використання консервованої лососини (сьомги, кети, горбуші, нерки і т. п.), ріпчастої цибулі, білків і жовтків зварених яєць, твердого сиру, вершкового масла і майонезу. Схожість із квітами мімози досягається завдяки жовткам яєць (розкришених і розсипаних по поверхні салату).

Рецепт класичного салату «Мімоза»

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 банка рибних консервів в олії (наприклад, горбуші)
  • 100 г твердого сиру
  • 5 яєць
  • 100 г вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 250 г майонезу

Спосіб приготування:

  1. Заморожуємо вершкове масло в морозильнику (5-10 хв).
  2. З консервів зливаємо рідину, видаляємо кісточки і ламаємо рибу на шматочки.
  3. Сир натираємо на дрібній тертці.
  4. Білки і жовтки яєць відділяємо одне від одного. Білки натираємо на крупній тертці, а жовтки на дрібній.
  5. Дрібно рубаємо цибулю.
  6. У салатник продукти викладаються шарами: 1 шар – білки, 2 шар – сир, 3 шар – половина риби, 4 шар – половина майонезу, 5 шар – вершкове масло, натерте на крупній тертці, 6 шар – цибуля, 7 шар – друга половина риби , 8 шар – друга половина майонезу, 9 шар – яєчні жовтки.
  7. Охолоджуємо салат в холодильнику не менше години.

Читайте також: Мімоза на Новий рік 2018: ТОП-3 рецепта



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Спробуй ще
Хрустке тісто з кокосової стружки
Огірковий сендвіч з рибою і шинкою
Яєчня в формі сердечка на День святого Валентина
Валентинки з млинців до 14 лютого
Салат олів’є: класичний рецепт
Манник
Телятина в каві
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?
Квашеная капуста: самая вкусная



Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками