Оригінальний олів’є від Ектора Хіменеса-Браво
Складові:
- Креветки варені – 100 г;
- Каперси – 2 ст. л .;
- Картопля, відварена в мундирі – 5 шт .;
- Яйця варені – 3 шт .;
- Куряча грудка, варена – 1 шт .;
- Огірок свіжий – 2 шт .;
- Огірок солоний – 5 шт .;
- Яєчний жовток – 2 шт .;
- Гірчиця – 0,5 ч. л.;
- Винний або яблучний оцет – 1 ст. л .;
- Лимонний сік – 1 ст. л .;
- Олія – за смаком;
- Авокадо – 1 шт .;
- Сіль за смаком
Рецепт олів’є від Ектора можна подивитися тут
Лосось під шубою
Складові:
- слабосолений лосось – 350 г
- відварений буряк – 100 г
- відварна морква – 100 г
- відварна картопля 100 г
- три шматочки українського хліба по 20 г
- майонез – 150 г,
- зелень – за смаком
Спосіб приготування
- Беремо салатну форму, ставимо її на шматочок чорного хліба, сильно притискаємо і прибираємо зайві краї.
- На хліб викладаємо дрібні шматочки лосося.
- На лосось викладаємо нарізану кубиками картоплю і змащуємо шар майонезом.
- Викладаємо шар моркви (її нарізаємо кубиками), покриваємо його майонезом.
- Викладаємо шар буряка, також нарізаний кубиками, покриваємо майонезом.
- Прикрашаємо салат гілочками кропу і петрушки.
Салат Жовта свинка
Інгредієнти:
- риба в олії (консервована) – 200 г;
- картопля – 300 г;
- морква – 200 г;
- цибуля – 150 г;
- яйця – 4 шт.;
- майонез – за смаком;
- тости хлібні – 3 шт.;
- оливки – за смаком
Спосіб приготування
Картоплю і моркву відварюємо до готовності. Чекаємо, поки охолоне та чистимо. Цибулю дрібно нарізаємо. Заливаємо її окропом, залишаємо на 10 хвилин. Продовження рецепта читайте за посиланням.